Віра Олександрович

Один із найвідоміших політиків Тернопільщини сам подав у відставку

Деревляний

Багаторічний і незмінний очільник Тернопільської обласної організації партії ВО «Батьківщина», один із найвідоміших політиків Тернопільщини Василь Деревляний подав у відставку.

Заяву про це він оприлюднив на своїй сторінці у «Фейсбуці» сьогодні, 5 лютого. 

Знімок_Деревляний
Знімок_Деревляний

У дописі він попрощався із соратниками, але не вказав причину відставки (цитуємо): «Шановні однопартійці! Шановні жителі області! Шановні друзі! Ось і настав той час... Я особисто прийняв рішення 25 листопада 2020 року написати заяву щодо моєї відставки з голови Тернопільської обласної організації партії ВО «Батьківщина». Свою відставку я погодив із вищим керівництвом партії. Я пишаюся тим, що це я, з небагатьма партійцями у 2002-2005 роки розбудував партію «Батьківщина» в області. Наші первинні організації є майже в кожному селі області, причому офіційно зареєстровані в юстиції. Я пишаюся нашими партійцями. Я пишаюся тим, що разом із головами районних, міських, селищних та сільських осередків ми створили монолітний, український за духом партійний колектив. Я пишаюся тим, що в різні часи боротьби з антиукраїнськими режимами ми не зрадили Україну і нашого лідера Юлію Тимошенко…»

На його думку, організація – досі жива, дружня і готова до боротьби. Мовляв, прихильникам «Батьківщини» нічим докоряти – «з антиукраїнським елементом ми ніколи не йшли на компроміс, тому що Україна для нас понад усе…».

- Я залишаюся в партії, в бюро обласної організації і буду відстоювати, як депутат Тернопільської обласної ради, інтереси України та громади області. Дякую всім за спільну багаторічну співпрацю, - підкреслив політик.

До слова, Василь Деревляний – народний депутат 5-7 скликань. Член партії ВО «Батьківщина» із грудня 2001 р. Він був головою Тернопільської обласної організації від січня 2003 року. За конфіденційною інформацією «Терену» наразі політик вирішив цілком зайнятися господаркою. Нещодавно він очолив Тернопільський КХП. Планує вивести підприємство із кризи.

Фото зі сторінки Василь Деревляний у «Фейсбуці»

Вибір читачів за тиждень

Відео