Юля Вітюк

У селі на Тернопільщині планують відремонтувати дорогу і встановити тротуари (відео)

IMG_0290

Ремонт дороги та облаштування тротуарів - нагальна проблема мешканців села Мишковичі, про яку вони говорять вже роками. Пані Ольга переконана, тротуари підвищать не тільки рівень комфорту, але й безпеки у їхньому селі:  

 - Звичайно тротуари потрібні: діти до школи ходять, люди ходять, траса така, що весь час рух.

Керівництво громади людей почуло і сьогодні вже працює над тим, щоб не тільки  відремонтувати дорогу, але й облаштувати тут тротуари, зробити освітлення та провести озеленення.

  - Дуже приємно те, що громада починає працювати, і мене тішить, що в керівництва громади є господарський підхід до вирішення таких важливих питань життєдіяльності громади, - розповів Володимир Болєщук, перший заступник голови Тернопільської обласної ради (команда Чайківського «За майбутнє»)

Капітальний ремонт дороги у селі не проводили кілька десятків років, а про те, чи були тут тротуари, вже ніхто й не пам’ятає. Донищили автошлях при ремонті траси М-19, коли село використовували, як об’їзд і через Мишковичі їхав увесь транзитний транспорт.

- Ми хочемо, щоб ця дорога і наші населені пункти були візитівкою нашої громади. Будемо доводити наші населені пункти, в даному випадку село Мишковичі, до європейського рівня, - говорить Андрій Баран, голова бюджетної комісії, депутат Великоберезовицької громади (команда Чайківського «За майбутнє»)

IMG_0291
IMG_0291

- Ми хочемо залучити кошти з державного, обласного бюджетів і фінансувати з місцевого. Великоберезовицька громада шукає різні шляхи для того, щоб покращувати інфраструктуру сіл, які увійшли в об’єднану громаду, - наголосив Андрій Галайко, Великоберезовицький селищний голова (команда Чайківського «За майбутнє»)

Тротуари та освітлення планують облаштувати в межах села, а дорогу - від початку Мишковичів до закінчення села Лучка.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=p0xwS_nTrME[/embed]

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео