Крадіжкою авто відімстили жителі Теребовлянщини знайомому

Москвич / АЗЛК 2140 ( 2140) 1983 года.

Незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб за цією статтею кримінального кодексу відповідатимуть перед законом четверо жителів Теребовлянського району. Серед них один неповнолітній.

За словами заступника начальника відділення поліції №3 Теребовлі Ігоря Пискливця, молоді люди поїхали в сусіднє село до знайомого, аби з'ясувати стосунки щодо старого конфлікту. Проте чоловік до них не вийшов і гості пішли.

Біля його подвір'я вони побачили припаркований автомобіль «Москвич-212» з ключами в замку запалювання. Вони вирішили відімстити, забравши авто. Проте від'їхати змогли лише на метрів 800 і транспорт заглох. Хлопці витягли акумулятор і пішли.

Про відсутність автівки потерпілий дізнався від самих викрадачів. Останні перетелефонували і сказали, де залишили авто. Лише після цього чоловік повідомив про викрадення на лінію «102».

Працівники відділення поліції №3 Теребовля встановили місцеперебування підозрюваних. У ході перевірки стало відомо, що за кермо авто сів неповнолітній. У скоєному усі зізналися. Тепер за свій вчинок хлопцям доведеться постати перед судом. Триває слідство.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео