Оксана Бучко

Тернополяни можуть навчитися залучати кошти у проекти

pn27cjltkgbn3v6p7tqrso5lv36jc3sachvcdoaizecfr3dnitcq_3_0

Тернополяни, які бажають розвивати власну справу, приносити користь суспільству та громаді, можуть дізнатись, де знайти знайти фінансування для цього. Допоможе група компаній Synergy Universe – перша система з фандрейзингу (залучення коштів у проекти) в Україні. Офіційне відкриття її представництва в Тернополі відбудеться 14 квітня. 

Основна місія компанії – створити умови для співпраці представників бізнесу, громадськості та влади через фандрейзинг. Мова йде про українські проекти, розвиток бізнесу, громадських організацій та покращення роботи об’єднаних територіальних громад.

За словами організаторів, протягом 2018-2020 вона подали грантові заявки та успішно виграли 27 конкурсів і програм на загальну суму 2 357 500 євро у таких сферах як агробізнес, сфера послуг, промисловість, високотехнологічний бізнес. Про такий досвід дізнаватись буде корисно підприємцям, та громадським діячам, адже у кожної сфери є реальна можливість залучити безповоротні кошти.

Спікери заходу – наші представники у Тернополі та міжнародні партнери, серед гостей - Консули, підприємці та представники фондів.

Коли: 14 квітня з 10:00 до 16:00

10:00 - 12:00 – зустріч з представниками медіа, громадських організацій та всіх бажаючих.

14:00 - 16:00 – зустріч з представниками бізнесу

Де: місто Тернопіль, вулиця Йосипа Сліпого, 7, м.Тернопіль

Участь у події безкоштовна і можлива офлайн та онлайн за умови попередньої реєстрації.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео