102 день народження святкує карний розшук України (фото)

15_MVS4242
П'ятнадцятого квітня своє професійне свято відзначають працівники карного розшуку. Карний розшук сьогодні - це один з найбільших і найважливіших підрозділів Національної поліції України. Будні карного розшуку - це сміливість і нерви. Оперативники карного розшуку займаються розкриттям серйозних кримінальних злочинів, завжди знаходяться в центрі бурхливого життя кримінального світу, пише Досьє 102.
- Знаю, що багато хто з вас йшов сюди за романтикою, а з'ясувалося, що це буденна, важка, небезпечна, але дуже потрібна робота, - звернувся до оперативників заступник начальника ГУНП краю Степан Яцух. - Завжди, коли людина опиняється в небезпеці, вона звертається в поліцію і в першу чергу до Вас. Вітаю Вас з професійним святом! Щастя Вам, добра та любові!

15_MVS5471
15_MVS5471

Головна зброя працівників карного розшуку – це розум, а ризик - частина життя. Щодня, щогодини співробітник карного розшуку повинен бути готовий до перестрілок, засідок, переслідувань та зустрічей зі злочинцями. Це щоденна, повна небезпеки праця. Працівники цієї професії проводять складні й часто цілком таємні операції. Від роботи цих людей багато в чому залежить і загальна кримінальна ситуація в країні, і спокійне життя населення.

15_MVS5475
15_MVS5475

Працівників карного розшуку привітав з професійним святом керівник Головного управління Нацполіції Тернопільщини Олександр Богомол. Він побажав всім оперативним працівникам та ветеранам служби міцного здоров’я, успіхів і щастя, а сім’ям – терпіння і розуміння. Найголовніше – завжди залишатися вірними Присязі і щоб ніколи не підводило оперативне чуття та кмітливість! Листами-подяками за сумлінну службу та виконання професійних обов'язків очільник поліції відзначив кращих оперативних працівників карного розшуку.

15_MVS5477
15_MVS5477

Фото Досьє 102

Вибір читачів за тиждень

Відео