Дарія Шевченко

Волейбольна команда з Хоросткова стала чемпіоном Тернопільщини (фото)

202641829_331603951905895_3694596754279320331_n

Команда з волейболу серед дівчат спортивної школи імені М. І. Підодвірного Хоростківської ОТГ неодноразово була призером на обласних змаганнях. У 2021-му ж – стали чемпіонами Тернопільської області. Днями хоростківські волейболістки привезли гідну перемогу з відкритої першості з міста Бердичів Житомирської області. Тренеркою команди є Алла Здоровцова, яка має 35 років тренерського досвіду.

Наші волейболістки здобули перше місце у Бердичеві. Плакали на радощах! Дівчата докладають багато зусиль мають результат. Навіть у період карантину активно тренувались, щоб бути в формі. Дякую їхнім батькам за величезну підтримку і розуміння, що спорт це здоров'я і формування особистості. Наші команди мають бажання грати і вигравати! Волейбол це командна гра, це секундне прийняття рішення, кому подати м'яч, це командний дух. Приємно, що ми докладаємось до розвитку волейболу в Україні, сказала Алла Здоровцева («За майбутнє»).

Вболівав і підтримав команду наших землячок хоростківський осередок партії «За майбутнє», який надав певну фінансову допомогу для забезпечення перевезення спортсменок до Бердичева.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео