У Чортківській громаді відкрили поліцейську станцію (фото)

DSC_0864

Сьогодні, 30 червня, у селі Біла Чортківської громади у приміщенні колишньої сільської ради урочисто відкрили поліцейську станцію. Це вагомий результат плідної співпраці місцевого самоврядування та правоохоронців, відтак поліцейські послуги стануть значно доступнішими та якіснішими для жителів громади.

Відкривали станцію заступник міського голови Чорткова Віктор Гурин, староста села Біла Андрій Грицак, начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної та оборонної роботи Володимир Ярич разом із начальником Чортківського відділу поліції ГУНП у Тернопільській області Анатолієм Мельником та поліцейськими, котрі нестимуть службу у новоствореній станції.

Повідомлення у станції від громадян прийматимуть декілька працівників поліції та оперативно реагуватимуть на звернення про скоєні злочини чи правопорушення.

Відремонтували приміщення поліцейської станції за кошти громади, забезпечивши правоохоронців комп’ютерним та службово-технічним обладнанням для належної роботи.

– Органи місцевого самоврядування відповідають за всі сфери життя у громадах, у тому числі безпеку. Тому важлива співпраця поліції із місцевою владою і як результат – відкриття ось таких поліцейських станцій у громадах. Поліцейські цієї станції працюватимуть виключно у межах Чортківської громади та не залучатимуться до виконання інших завдань. Такі станції відкриваються по всій Україні у рамках проекту «Поліцейський офіцер громади». Вже невдовзі правоохоронці, які працюватимуть у поліцейських станціях, проходитимуть спеціальні курси та навчання, – розповів начальник Чортківського відділу поліції  ГУНП у Тернопільській області Анатолій Мельник.

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео