Олеся Поліщук

Побратими військовослужбовця з Тернопільщини розповіли подробиці його загибелі в зоні ОСС

214859338_1878168695685250_8603659082744192902_n

Вчора, 9 липня, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Золоте, загинув старший солдат із Тернопільщини Яськів Володимир Богданович.

- Володимир знаходився на чергуванні та вів спостереження за противником, коли окупанти почали масований обстріл з крупнокаліберних кулеметів, гранатометів, протитанкових керованих ракет та мінометів 82-го калібру. Ворогу була надана адекватна відповідь з дозволених засобів озброєння для придушення вогневих точок противника, - повідомляє 24 ОМБр імені короля Данила, прес-служба. - Але під час зміни позиції старшим солдатом Яськівим сталося непоправне...ворожий снайпер смертельно поранив Володимира. Характер поранення виявився несумісним з життям.

Побратими та командування підрозділу, де військовослужбовець проходив службу вже півтора роки, згадують його як порядного, сміливого, працьовитого та кваліфікованого.

- Він завжди проявляв розумну ініціативу та був надійною підтримкою для своїх командирів.

Володимир Богданович Яськів народився 29 липня 1977 року, родом з селища Великі Бірки, що на Тернопільщині.

- Невдовзі мав відзначати своє 44-річчя. Він назавжди залишиться в нашій пам'яті, як Герой, що віддав своє життя за нашу державу, за вільну та незалежну Україну. Вічна пам'ять тобі, Воїне, - йдеться у дописі.

Свої співчуття висловив і Тернопільський обласний ТЦК СП.

Як повідомляв «Терен», на сході загинув військовослужбовець з Тернопільщини.

Фото 24 ОМБ

Вибір читачів за тиждень

Відео