Олеся Поліщук

Оголошено повторний конкурс на посаду директора Тернопільського обласного художнього музею

index

Тернопільська обласна рада оголосила повторний конкурс на заміщення вакантної посади директора Тернопільського обласного художнього музею.

Оголошення про це розміщено на сайті ради.

Вимоги до кандидатів на посаду: громадянство України, вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше трьох років, вільне володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Документи для участі в конкурсі слід надсилати на поштову (вул. М. Грушевського, 8, каб. 647, м. Тернопіль, 46021) та електронну (ovm@reg-adm.gov.te.ua) адреси Тернопільської обласної ради у встановлений строк. Довідки за телефоном: 258607.

Для проведення конкурсу буде створено конкурсну комісію, яка складається з дев’яти осіб: три кандидатури від членів трудового колективу; три кандидатури від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування; три кандидатури від органу управління.

Конкурсна комісія проводить співбесіду з кандидатами, під час якої заслуховує публічні презентації проектів програм розвитку закладу культури на один і п’ять років.

Рішення вважається прийнятим, якщо за нього на засіданні конкурсної комісії проголосувала більшість від затвердженого складу конкурсної комісії.

У разі відхилення всіх кандидатів конкурсна комісія проводить повторний конкурс.

Нагадаємо, що з 1991 року художній музей очолював Ігор Дуда.

Із 24 липня 2021 року обов’язки керівника установи виконує заступник директора з науково-просвітньої роботи  Тернопільського обласного художнього музею Ольга Ваврик.

Як повідомляв ТЕРЕН, на посади директорів двох музеїв Тернопільщини оголосять повторний конкурс.

У конкурсі на заміщення вакантної посади директора Тернопільського обласного художнього музею єдиний кандидат не набрав потрібної кількості голосів.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео