Тернопільські спортсмени показали, як готуються до чемпіонату світу та олімпійських ігор 2022 (фото, відео)

Попри все ще наявні карантинні обмеження тернопільські спортсмени відновлюють тренування, готуючись до змагань всеукраїнських та міжнародних рівнів. Зокрема, біатлоністи уже відправились на другий збір у Сянки.

- Під керівництвом Юрая Санітри на зборі працюватимуть 5 жінок: Віта і Валентина Семеренко, Юлія Журавок, Дар'я Блашко і Катерина Бех. Також в зборі візьмуть участь 7 чоловіків: Сергій Семенов, Артем Прима, Дмитро Підручний, Руслан Ткаленко, Тарас Лесюк, Антон Дудченко та Богдан Цимбал, - повідомили у пресслужбі ФБУ. - Олена Підгрушна та Настя Меркушина тренуються окремо з особистими тренерами. 

105999832_2661842154063890_2881859232222458276_o

Про перебіг підготовки та її особливості чемпіони активно розповідають у соцмережах. Найважче, з їхніх слів, викладатися на повну в 30-градусну жару.

Нагадаю, Дмитро Підручний у новому для себе виді спорту став п'ятим. До Тернополя повертаються матчі Прем’єр-Ліги. Тернопіль готують до турніру з пляжного волейболу. Тернопільські спортсмени не поїдуть на літній чемпіонат світу. На Тернопільщині ігнорують дозволи ФІФА та УАФ. БК «Тернопіль» переходить у Суперлігу.

Фото, відео з соцмереж

ВідеоФотоТернопільщинабіатлонзмаганняОлімпійські ігриТерентренуванняЧемпіонат світу