До Тернополя повертаються матчі Прем’єр-Ліги

КП__Тернопільський_міський_стадіон__2832756

Вже через кілька днів тернопільський стадіон прийме матчі Прем’єр-Ліги. Наразі йдеться лише про одну зустріч, однак не виключено проведення кількох поєдинків.

Як відомо, до Файного переноситься найближчий матч сезону 2019/2020, що мав відбутися 3 липня у Львові. Усе - через складну епідеміологічну ситуацію в сусідній області.

До слова, останній раз Тернопіль приймав елітний дивізіон аж в 2001 році.

Нагадаю, Дмитро Підручний лише зараз отримав заслужену нагородуОлена Підгрушна розповіла, що не виживе на зарплату тренера. Тернопільські біатлоністи поїдуть на 10 етапів Кубка світу 2020/2021 та чемпіонат світу. Відома волейболістка проміняла тернопільський клуб на російську команду. Чемпіон світу та Європи закликає вступати до тернопільського вишу. Тернопільська «Нива» вийшла у першу лігу. Тернопільські спортсмени-кандидати на Олімпійські ігри отримають виплати від НОК у розмірі 18,7 млн грн. Тернопільські спортсмени розповіли про нову трасу в Буковелі. Тернопільську спортсменку можна купити на аукціоні. Тернопільських спортсменів перевірятимуть на допінг. Дмитро Підручний у новому для себе виді спорту став п'ятим.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео