Тамара Коблик

100 тисяч гривень з концерту - на безпілотник для тернопільських артилеристів (відео)

Співак Володимир Вермінський всі кошти з концерту передає на безпілотні комплекси для 44-ї бригади

Заслужений артист України, волонтер Володимир Вермінський передав увесь дохід від вчорашнього патріотичного концерту для тернопільської 44 окремої артилерійської бригади імені гетьмана Данила Апостола.

Про це повідомили на сторінці благодійної акції “Файний безпілотник для 44-ї бригади” у фейсбуці.

Увесь дохід від концерту передаю на придбання безпілотника для 44-ої артилерійської бригади, - сказав Володимир Вермінський. - Сподіваюся, що таким чином ми зможемо знищити ворога і наблизити нашу перемогу. Дякую всім, хто завітав на концерт і підтримав акцію, яку ми започаткували разом із Благодійним фондом «Покрова».

На концерті артиста був справжній аншлаг. Люди співали разом з Володимиром Вермінським.

Вітаємо усі ініціативи мешканців Тернопільщини та небайдужих людей у всьому світі щодо допомоги у зборі коштів на безпілотник для наших захисників, - поділилася Любов Вовк, виконавча директорка Благодійний фонд «Покрова». - Надзвичайно приємно, що Володимир Вермінський присвятив концерт добрій справі й передав на безпілотник велику суму! А ще подарував гарний настрій краянам і бійцям із їхніми родинами.

На безпілотник потрібна чимала сума, потрібні зусилля, щоб її зібрати, але у нас немає часу чекати, бо ворог атакує, маємо діяти, - розповів військовослужбовець Іван. - Велика вдячність Володимиру Вермінському та всім людям доброї волі, які допомагають військовим. Завдяки тому, що українці в тилу надійно тримають другий фронт, зможемо спільно зупинити ворога і захистити нашу державу.

Нагадаємо, триває акція Благодійного фонду «Покрова» зі збору коштів на безпілотний комплекс для тернопільської 44-ої бригади.  

Як задонатити на безпілотник?

Зробити пожертву онлайн - bit.ly/fainiy-bezpilotnik

Картка Приватбанку  - 5169 3305 3013 8020

Призначення платежів: Безпілотник для 44 бригади.

Детальніше про проєкт - bfpokrova.org/44brigada

Відео: Любов Вовк

Вибір читачів за тиждень

Відео