24 тернополянина сьогодні отримали статус учасника-добровольця АТО (фото)

unnamed

Засідання комісії з визнання та встановлення статусу учасника - добровольця антитерористичної операції відбулося сьогодні, 13 грудня, у приміщенні Тернопільської обласної державної адміністрації. Це вже друга за порядком комісія, на якій визнали окремих добровольців.

Голова комісії Юрій Юрик розповідає:

unnamed (5)
unnamed (5)

- Ми розглянули 17 нових заяв, і 7 тих, які попередньо передали на повторне доопрацювання. Тобто, загалом 24-ом особам учасникам-добровольцям АТО ми надали даний статус.

unnamed (4)
unnamed (4)

Зауваження були незначні, вони стосувалися більше технічних питань, наприклад, узгодження дат між поданням громадської організації і керівників у зоні проведення бойових дій (комбатів).

unnamed (3)
unnamed (3)

- Ці речі ми виправили, це швидко робиться, - каже заступник голови обласної державної адміністрації. – Загалом, всі документи в порядку, їх можна переглянути в любий час. Зберігаються вони в управлінні соціального захисту.

unnamed (1)
unnamed (1)

Щодо наступного засідання, пояснюють так:

- Ми не визначаємо дату наступних засідань, а дивимось по мірі надходження заяв. Збираємо до двадцяти і збираємось на обговорення. Тож, якщо завтра у нас буде 20 наступних кандидатів на встановлення статусу, то зберемося завтра.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео