Тамара Коблик

50 мінілабораторій просто неба розгорнули під час Наукових пікніків у Тернополі (фото, відео)

В заході брали участь та демонстрували свої наукові досліди: університети, школи, коледжі, громадські організації, представники бізнесу

26 травня у Тернополі на Театральному майдані відбулися 11-ті Наукові пікніки «Геніальність у простоті». Для відвідувачів розгорнули 50 імпровізованих мінілабораторій просто неба, де були продемонстровані різні експерименти з хімії, фізики, біології, робототехніки та понад 500 дослідів, доступних кожному. Працювали на локації також виставки з науково-технічними розробками. Про це повідомили у пресслужбі Тернопільської міської ради.

Під час Наукових пікніків усі охочі тернополяни та гості міста могли перевірити теорію на практиці, покерувати та створити роботів, затестити досліди з хімії і фізики та взяти участь у проведенні різноманітних інтерактивних експериментів.

В заході брали участь та демонстрували свої наукові досліди: університети, школи, коледжі, громадські організації, представники бізнесу.

Організували Наукові пікніки Тернопільська міська рада за координації Управління сім'ї, молодіжної політики та захисту дітей спільно з ГО «Центр Науки Тернополя» та Благодійним фондом «МХП Громаді».

 

Фото Тернопільської міської ради, відео Терену

Вибір читачів за тиждень

Відео