Бабця пожаліла зека, а він «віддячив» їй грабунком і побиттям

побили бабцю

Жертвою досвідченого злочинця стала 87-річна мешканка Лановеччини. Коли зловмисник навесні звільнився з в’язниці та оселився у будинку покійної матері, старенька пожаліла його. Частенько пригощала сусіда обідом, просила допомогти по господарству, а натомість давала йому гроші. За доброзичливість той «віддячив» грабежем.

- Про те, що 87-річну жительку села Соколівка Лановецького району побили та пограбували правоохоронців повідомив сільський голова. Коли поліцейські ж поспілкувалися з самою потерпілою, з’ясувалося, що свого кривдника вона знає – повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

У день нападу, зловмисник прийшов до бабці, наївся та ще приліг поспати. Коли прокинувся, накинувся на пенсіонерку і почав вимагати у неї гроші. У результаті старенька віддала усі заощадження – майже 9 тис. грн..

- Крадені гроші надовго не затрималися в кишені зловмисника. Все окрім двадцяти гривень витратив у Тернополі на відпочинок у сауні та новий одяг. Та життя на широку ногу закінчилося стрімко. Вже через добу після скоєння злочину його затримали, – звітують у поліції.

- Наразі зловмисник в ізоляторі тимчасового тримання. Йому інкримінують частину 2 статті 186 Кримінального кодексу України – грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого. Якщо судово-медична експертиза виявить у жертви внутрішні травми, її кривдник відповідатиме ще й за нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості, – зазначають правоохоронці.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео