Дарія Шевченко

Бережанська школа-інтернат трансформується у профільний ліцей

HB4116

Бережанська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ст. незабаром буде трансформована у профільний ліцей академічного спрямування, який має стати обласним комунальним закладом.

У ньому навчатимуть за такими освітніми напрямами: іноземні мови; українська філологія; природничо-математичний напрям: математика і комп’ютерна техніка, хіміко-біологічний, фізико-математичний.

- Мета діяльності ліцею – забезпечення реалізації права громадян на здобуття повної загальної середньої освіти підвищеного рівня; створення умов для виявлення і розвитку творчих здібностей і обдарувань талановитої молоді, залучення її до систематичної науково-дослідницької, пошукової, експериментальної роботи; формування і розвиток соціально зрілої, творчої особистості з усвідомленою громадянською позицією, підготовленої до професійного самовизначення, патріота України, - йдеться у дописі. 

Зараз приміщення школи знаходиться у хорошому стані, вчасно проводяться необхідні ремонти, а класи забезпечені відповідною технікою. Більшість педагогічного складу має вищу категорію зі свого напряму та додатково підвищує власну професійну компетентність.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео

ДТП