Ростислав Фук

Бібліотеки Тернопільщини отримали комп'ютери від німецьких партнерів

21 лютого техніку отримали представники 16 громад, а загалом таких громад буде 39

Тернопільське обласне відділення Всеукраїнської громадської організації «Українська бібліотечна асоціація» спільно з німецьким фондом Ернста фон Сіменса успішно реалізували проєкт «Бібліотекарі України та Німеччини – разом до перемоги». Про це повідомили на сторінці Тернопільської обласної військової адміністрації.

В результаті цього, Тернопільщина отримала 60 персональних комп’ютерів, які передали для публічних бібліотек області. 21 лютого техніку отримали представники 16 громад, а загалом таких громад буде 39.

Метою проєкту є підвищення ефективності роботи бібліотек під час воєнного стану, впровадження інновацій для оновлення та покращення якості бібліотечного обслуговування жителів територіальних громад, зокрема вимушено переміщених осіб, які проживають на території Тернопільської області.

В сучасному світі бібліотека – це не лише книга, а й комп’ютер. Комп’ютерна техніка допоможе місцевим бібліотекам покращити роботу та розширити можливості освітнього процесу», - йдеться в повідомленні.

Фото Тернопільської ОВА

Вибір читачів за тиждень

Відео