Більшість вулиць Тернополя таки розчистили (фото)

3

Цієї ночі у Тернополі проводилися масові розчищувальні роботи. Сьогодні, погуляти старим парком можна без проблем, адже всі його доріжки очищені.

Про це написав у " Фейсбуці " міський депутат Олег Нитка.

" Сьогоднішню розповідь хочу розпочати зі слів удава КА з мультфільму «Мауглі». Це була велика битва. Сьогодні вночі мав можливість трошки побути в шкірі начальника тех. нагляду Вітека Олега Ярославовича і вживу побачити як працюють підрядники і комунальники для очищення міста. 20.00 - 10 хвилинна нарада керівників ... отримання маршрутів і робота... велика робота до ранку...", - пише пан Олег.

1
1

" Всім хто не вірить то підіть в старий парк... це лише один з районів який очистили цієї ночі... Сьогодні вже під ранок вдалося пройти ще раз важкою технікою вул. Новий світ. І дуже радий, бо всі наші попередні зусилля таки дали результат, вся попередня робота не марна, бо сьогодні ми на 95 % очистили вулицю до асфальту (залишилось лише декілька не критичних плям льоду) вул. Новий світ і Чехова тепер нічим не гірша за Руську. А завтра (точніше сьогодні) нас чекає « Велика битва » за Вільхову, Наливайка, Броварнута інші вулиці які встигнемо..." - ділиться депутат.

Цієї ночі всі працювали не покладаючи рук до 5.30. Щиро дякуємо їм за таку важку працю. Завдяки таким людям Тернопіль ставатиме чистішим.

2
2

Вибір читачів за тиждень

Відео