Дарія Шевченко

Благодійники продовжують забезпечувати Монастириську лікарню всім необхідним (відео)

Вже близько двох тижнів триває акція #безпека_лікаря_наша_безпека, яку ініціював народний депутат  Іван Чайківський. У рамках благочинного проекту, волонтери та представники соціально відповідального бізнесу забезпечують медиків лікарень Тернопільської області засобами захисту.

Вони звернули увагу і на місце найбільшого спалаху коронавірусу – місто Монастириська. Туди вже вдруге відвезли партію захисних костюмів. Цього разу їх передавав депутат Тернопільської обласної ради Андрій Цибульський.

Сьогодні ми приїхали в Монастирську районну лікарню, щоб передати 100 комплектів якісних захисних костюмів від Івана Чайківського для медиків, щоб вони могли належним чином надавати допомогу мешканцям. Ми знаємо, що на Монастирищині велика кількість заражених людей, серед них багато і лікарів. Вони не були готові до боротьби з вірусом, тому що не мали елементарних засобів захисту. Зараз ситуація покращилась.

Лікарі медичного закладу дякують усім благодійникам, які не залишили їх на поталу небезпечному вірусу.

Ми дякуємо Івану Адамовичу за вже вдруге доставлену допомогу у вигляді одноразових комбінезонів. І хочемо скласти подяку депутату від нашого округу Миколі Люшняку за те, що він також надає нам засоби захисту, сказав заступник керівника по лікувальній роботі Олекса Меуш.

Волонтери надають не лише матеріальну, але і моральну підтримку тим, хто стоїть зараз на передовій у боротьбі з COVID-19.

Відео Павла Лящинського

Вибір читачів за тиждень

Відео