Тамара Коблик

Через ДТП на Тернопільщині пошкодили дорожнє освітлення вартістю 1,4 млн грн (фото)

За період 2023-2024 років в області трапилася 31 дорожньо-транспортна пригода, внаслідок яких було виведено з ладу чи повалено опори

Внаслідок ДТП на Тернопільщині пошкоджено дорожнє освітлення вартістю 1,4 млн грн. Про це повідомили у Службі відновлення та розвитку інфраструктури  у Тернопільській області.

Служба відновлення та розвитку інфраструктури  у Тернопільській області як балансоутримувач автошляхів державного значення вживає заходів після кожного ДТП і звертається до поліції за фактами пошкодження інфраструктури. Наші юристи відстоюють інтереси держави у судах та добиваються відшкодування, - йдеться у повідомленні відомства.

За останні 2 роки почастішали випадки нищення таких важливих для безпеки руху елементів, як опор зовнішнього освітлення. За період 2023-2024 років у області трапилася 31 дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої було виведено з ладу чи повалено опори.

Напередодні трапилося чергове нищення опори зовнішнього освітлення пішохідного переходу на трасі Р-41 Обхід Тернополя біля села Чистилів.

Загалом з початку 2023 року вздовж державних доріг Тернопільщини пошкодили опор зовнішнього освітлення на суму 1,4 млн грн. Служба відновлення через суд домоглася відшкодування збитків у розмірі 66,1 тис. грн, а щодо решти тривають судові процеси.

Просимо водіїв бути особливо уважними на дорогах: дотримуйтеся безпечної швидкості! Зважайте на погану видимість у туманну погоду та під час опадів.

Фото Служби відновлення та розвитку інфраструктури  у Тернопільській області

Вибір читачів за тиждень

Відео