Ростислав Фук

Четверо людей травмувалися внаслідок ДТП на Тернопільщині

По всіх аваріях триває перевірка

дтп

У ДТП, які трапилися впродовж 17-18 березня на дорогах Тернопільщини, за меддопомогою до лікарів звернулися четверо людей. У всіх травми різного ступеня тяжкості, повідомляють у відділі комунікації Національної поліції Тернопільської області.

17 березня під колеса автомобіля Toyota, потрапив тернополянин. Аварія трапилася близько 20 години на Вулиці Підволочиське шосе. 44-річний чоловік перебігав дорогу поза межами проїжджої частини. Його госпіталізували. У водія взяли кров для перевірки на вміст алкоголю, а автомобіль помістили на арештмайданчик.

Того ж дня на нерегульованому перехресті на вулиці Бродівська-Гріга не розминулися Hyundai та ВАЗ-21099». Від зіткнення ВАЗ відкинуло на припаркований автомобіль Volkswagen. Водієві ВАЗу надали медичну допомогу.

18 березня аварія трапилася на трасі Броди-Тернопіль, в селі Манюки. При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля Geely виконуючи поворот ліворуч виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем Volkswagen, який намагався здійснити обгін. Бригада швидкої доправила до лікарні водія та пасажира китайської Geely.

По всіх ДТП триває перевірка.

Нагадаємо, двоє людей загинули та ще двоє травмувалися внаслідок аварії, яка сталася поблизу села Ярчівці Зборівської громади 19 березня.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео