Чому теребовлянцям повертатимуть по 700 гривень? (відео)

гроші

Якщо ви у минулому опалювальному сезоні економно використовували газ, то, швидше за все, сьогодні ви очікуєте на свою грошову компенсацію за цю економію. Нагадуємо, що максимальний розмір виплати - 695 гривень.

Саме у такий спосіб уряд намагався заохотити українців до економії. Але процес дещо затягнувся. І поки у інших областях уже помалу почали виплачувати обіцяну монетизацію, то на Тернопільщині люди оббивають пороги у пошуках відповідей на запитання: «Ну коли ми вже отримаємо свої гроші», повідомляє terebovlya.org.ua.

Начальник управління праці та соціального захисту населення Теребовлянської райдержадміністрації Іван Яремко розповідає, що теребовлянці приходять та телефонують щодня.

За його словами, усі документи на одержання та адресної виплати коштів в управлінні уже готові, але кошти ще досі не надійшли до Тернопільської області. Він висловив сподівання, що до нового року люди все ж зможуть отримати обіцяні гроші.

Проінформував керівник і про підняття мінімальної заробітньої плати з 1 січня  2018 року до 3772 гривень. Також зазначив про суворіші вимоги до одержувачів субсидій.

Вибір читачів за тиждень

Відео