Чому Тернопільщиною варто подорожувати восени? (фоторепортаж)
Зрештою, не тільки нашою областю, а й загалом. І не тільки тому, що кожен погодній осінній день на вагу золота, а й тому, що восени можна спробувати місто на смак.
Оце нещодавно я собі подумала, що гастротур - це та мандрівка, де в дорозі знаходиш горіхи та яблука, що вродили на землі, якою ти подорожуєш, і, ясна річ, їх коштуєш.
Цьогоріч я їла горіхи (іноді й яблука, але рідше) із Заложець, Янова, Великого Ходачкова, Кременця, Буданова, Копичинців та Товстого. Найкращі - з Кременця і ростуть вони біля оцієї будівлі із нетинькованої цегли. Інші фото – до пари, із зазначених місць.
[gallery order=«DESC» columns=«1» size=«full» link=«file» ids=«184237,184236,184235»]Анна Золотнюк
Фото автора