Чортківський гурт SVITY бере участь в кастингу нового талант-шоу

Гурт The Hardkiss спільно з Pepsi запустили онлайн конкурс «Pepsi Music Star» серед молодих талантів. Першим етапом конкурсу є попередній відбір конкурсних відео на сторінці в Instagram. Потрапити наступний етап зможуть 20 артистів. Перші десять конкурсантів, унікальні відео яких набрали найбільшу кількість вподобань на сторінці @pepsimusicstar. Друга десятка буде обиратись журі конкурсу серед учасників, чиї відео опубліковані на сторінці профілю @pepsimusicstar.

У талант-шоу бере участь музичний гурт SVITY (СВІТИ) із Чорткова, що утворився на початку 2019 року з учасників гурту Loud Silence.

Щоб допомогти гурту пройти у наступний етап, ви можете поширити відео з конкурсної сторінки та віддати свій голос, залишивши вподобання під їхнім відео за посиланням.

Головними призами талант-шоу буде продюсування від The Hardkiss, запис власного альбому і кліп. Та на цьому призи не закінчуються. Переможець матиме можливість виступити на розігріві The Hardkiss  під час концерту до 10-річчя гурту, яке відбудеться у травні 2021 року на НСК «Олімпійський».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео