Чи зніматиме тернопільський гурт кліп у космосі? (фото)

Ye8os-DOMvM

«Медовий полин» - тернопільський гурт відверто драйвовий та хуліганський. Шалена енергія в музиці поєднується з текстами, які вкрай легко запам'ятовуються. «Терен» поспілкувався з відомим на увесь Борщівський край та далеко за його межами лідером гурту «Медовий полин» Костею Дунцем, якого важко не впізнати.

- Коли вперше відбулось знайомство з музикою і відколи музика стала для Вас не лише захопленням? -Знайомство з музикою відбулося ще в перших роках життя. Батько ставив мені вінілові платівки закордонних виконавців. Пам'ятаю, як сидів завмерши біля програвача і дивився, як воно все крутиться,світиться і шкваркочить. І якщо зараз музика для мене – це вже непросто захоплення то без захоплення тут не обійтись.

- З чого розпочиналась історія «Медового полину»? - З дитячих мрій у школі, потім гітара «Трембіта», репетиції на будові вже з електрогітарою «Музіма». А сам «Медовий Полин» - це збіг обставин з позитивними наслідками, як доброякісна пухлина.

IkbHUVNgz6c
IkbHUVNgz6c

- Гурт «Медовий полин» відверто драйвовий та хуліганський, які плани у гурту на майбутнє? - Записати платиновий альбом, зняти кліп в космосі і перемогти в конкурсі «Червона Рута».

- Як охарактеризуєте музичне життя в Тернополі? Чого не вистачає музиці нашого міста? - Не знаю, давно там не був.

tlWzNNRB_ck
tlWzNNRB_ck

- Події, які зараз відбуваються в країні, вони надихають вас творити чи навпаки гнітять?

- Надихають, але в голову від того лізуть тільки мати.

- Ви перебували в Чехії, яке вона життя закордоном? - Вже, нарешті, дома. А там все стабільно - зарплата, пиво, рок-н-рол.

- З чого розпочинається робочий день і як закінчується? - Починався з будильника в 4:20, прокльонів і чаю. А закінчувався в залежності від самопочуття. - Що найбільше здивувало в цій країні? - Там все для людей і навіть пиво.

- Що Ви побажаєте тернополянам?

- Перш за все миру, любові і саморозвитку.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео