Читачі Збаразької бібліотеки зустрілися з відомою письменницею (фото)

2

Нещодавно, в читальному залі Збаразької центральної бібліотеки відбулася зустріч з відомою українською письменницею, авторкою популярних романів, тернополянкою Ніною Фіалко. Життя – непередбачувана річ, інколи хід подій змінюється настільки кардинально, що неможливо вгадати, що ж буде далі . Такою «учасницею» гри долі стала Ніна Фіалко, в минулому технолог харчової промисловості з 35-річним стажем роботи. Сьогодні у творчому доробку письменниці – 17 книг, 11 з них - романи. Творчим наставником Ніни Іванівни є відомий український письменник, драматург і краєзнавець Богдан Іванович Мельничук. Клавіатура комп’ютера пані Ніни не встигає відпочивати. Щороку письменниці вдається «випускати» у світ по одній, а то й по дві книги. Її романи змальовують суспільні та особистісні проблеми, з якими стикаються сьогодні українські сім’ї – це поневіряння українців на чужині, «заробітчанство»

- В нашій бібліотеці книги письменниці користуються незмінним попитом, а на деякі романи читачі чекають в черзі, - пишуть у спільноті «Збаразька централізована бібліотечна система».

1
1

Ніна Фіалко коротко розповіла про кожну із своїх книг, серед яких є і романи на патріотичну тему. Книги «Коли брати стають ворогами» і «Обірвана струна» – це неупереджені хронописи минулого і сьогодення. А ще вони абсолютно не схожі на попередні, бо в них немає вже звичної теми заробітчанства чи мелодраматичності любовного трикутника. Центральною темою є Революція Гідності та неоголошена війна на Сході України.

Фото «Збаразької централізованої бібліотечної системи»

Вибір читачів за тиждень

Відео