Деревообробний цех в Гаях 20 вогнеборців погасили за півгодини (фото)

пожежа гаї3

П’ять одиниць техніки, чотири відділення пожежно-рятувальної служби та 20 вогнеборців знадобилося аби погасити пожежу в деревообробному цеху в с. Гаї, що спалахнула цієї ночі. Менше, ніж за 10 хвилин пожежні машини були на місці. Оцінивши ситуацію, керівник усунення лиха прийняв рішення кликати підмогу.

Вночі з 29 на 30 березня пожежа виникла в с. Гаї Тенопільського району. Горів деревообробний цех розміром 25х10м кв. Вогонь охопив частину покрівлі деревообробного цеху. Оскільки там та на території розміщено сотні складометрів сухої деревини, а також деревообробне обладнання, інструмент та легкозаймисті речовини, керівник гасіння пожежі прийняв рішення про залучення додаткових сил та засобів. Загалом до ліквідації пожежі задіяли чотири відділення державної пожежно-рятувальної служби – 20 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки, повідомляють в управлінні ДСНС України у Тернопільській області.

Завдяки професійним злагодженим діям рятувальників пожежа не  поширилася до цеху та на інші приміщення. Вдалося врятувати деревообробний цех, майно й матеріали.

- Причини та завдані збитки встановить слідство. Власник виробництва щиро вдячний рятувальникам за порятунок його майна. Адже в цю нещасливу ніч, він міг втратити усе, – йдеться у повідомленні.

пожежа гаї
пожежа гаї

пожежа гаї2
пожежа гаї2

Фото управління ДСНСУ

Вибір читачів за тиждень

Відео