Олеся Поліщук

Держлісагенство перевірило роботу лісівників Тернопільщини

img-2391-04 (1)

Діяльність Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства перевірили представники Держлісагентства та спеціалісти інших лісогосподарських управлінь.

Про це повідомляє пресслужба Тернопільського ОУЛМГ.

За словами начальника управління Олега Яремка, в цілому, беручи до уваги висновки звітів,  робота лісогосподарських підприємств визнана умовно позитивною, а самого обласного управління – ефективною.

- Звичайно, виявлені і недоліки, над якими потрібно працювати та виправляти. Зокрема, є питання до ведення бухгалтерської звітності по ДП «Тернопільський лісгосп». Незначні порушення виявлені по всіх підприємствах з питання охорони праці. Не виключено, що деякі працівники, будуть притягнені до відповідальності, - розповів Олег Яремко на своїй пресконференції.

img-2378-45
img-2378-45

Наказ про результати аудиту невдовзі мають опублікувати на сайті  управління.

- На сторінках деяких громадських організацій та громадських активістів з'являлася інформація щодо експорту ділової деревини чи дров за кордон, щодо неефективності переробки продукції на тріску, щодо недотримання цінової політики тощо. Проте аудиторами жоден із наведених фактів не підтвердився, - сказав Олег Яремко.

Разом з тим аудитори відзначили високий рівень ведення лісового господарства, особливо в напрямі вирощування дуба та створення дубових насаджень. За їхніми словами, не кожна область може похвалитися такими лісовими культурами цього виду.

Фото з сайту ТОУЛМГ

Вибір читачів за тиждень

Відео