Юля Вітюк

Діти з Тернопільщини можуть здійснити свою мрію

IMG_9719

Розкрити талант та здійснити найзаповітніші дитячі бажання— таким є завдання всеукраїнського марафону «Здійснення Мрій». Ініціював його спільно із партнерами Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом»

В Марафоні можуть взяти участь діти віком до 16 років, які проживають на території України. Для цього потрібно надіслати заявку з описом мрії на Zdiisnyty.mriiu@gmail.com чи в особисті повідомлення на FB-сторінку Марафону та розповісти, що треба для того, щоб вона реалізувалася. Яскраві та детальні історії про те, як реалізована мрія допоможе розкрити талант, мають великий шанс на здійснення. Надішліть також особисте фото чи відео і не забудьте вказати номер телефону, щоб команда Марафону могла з вами зв’язатись.

Якою може бути мрія? Такою, яка допоможе розкрити талант дитини, визначитися з майбутньою професією або вдосконалити свої вміння та навички. Для прикладу: придбати музичні інструменти, набори для творчості та робототехніки, мікроскопи, професійний спортивний одяг, освітні курси, навчальні комп’ютерні програми (Photoshop, Coral, Final Cut і т.д.) тощо. 

Не будуть розглядатись такі заявки як: придбання мобільних телефонів, ноутбуків і техніки, що не пов’язана з майбутньою професією. А ті прохання, які відповідатимуть умовам опублікують на сторінці Марафону.

Організатори Марафону не гарантують виконання всіх заявок, однак запевняють, що будуть до цього прагнути.

Нагадуємо, засновником Фонду «Тільки разом» є народний депутат України, голова політичної партії «За майбутнє» Ігор Палиця. Благодійна організація уже 10 років реалізовує проекти у сферах охорони здоров’я, розвитку науки, освіти і спорту. Зокрема, минулоріч за ініціативи Фонду відбувся Перший Всеукраїнський дитячий футбольний турнір «Кубок єднання-2021».

Фото з FB-сторінки Марафону

Вибір читачів за тиждень

Відео