Віра Олександрович

Для молодих юристів Едуард Кольцов ще має понад 40 вакансій (відео)

Кольцов4

Суттєвим оновленням кадрів у Головному територіальному управлінні юстиції у Тернопільській області похвалився сьогодні, 8 червня, керівник цього відомства Едуард Кольцов.

Нові люди приходять і в структури, що перебувають у компетенції управлінні юстиції. Зокрема, нещодавно призначили керівника Тернопільського міськрайонного відділу ДРАЦС (Державної реєстрації актів цивільного стану – прим.). За наказом Головного територіального управління юстиції в області від 22.05.2017 р. за №315/8 керує, по суті, новоствореним Тернопільським міськрайонним відділом державної реєстрації актів цивільного стану Людмила Гурська.

- Склалося так, що Тернопільський районний відділ ДРАЦСу фактично нічого не робив, адже на себе усе брав міський відділ, - розповідає Едуард Кольцов. – Тому ми прийняли рішення розформувати обидва ці підрозділи, а натомість створити Тернопільський міськрайонний відділ ДРАЦСу Головного територіального управління юстиції в області. Причому мета була – не у зміні вивіски, а у створенні кращих умов для громадян, яких обслуговують у ДРАЦСах.

Едуард Кольцов пообіцяв, що уже через місяць стиль діяльності відділу державної реєстрації актів цивільного стану у Тернополі кардинально зміниться. Мовляв, ту систему, що продовжувала діяти ще із радянських часів треба було ламати уже давно.

[embed]https://youtu.be/m87qKZVrXg8[/embed]

До слова, оголосив Едуард Кольцов і про потребу у нових кадрах. При цьому він зауважив: набір відбувається чесно, на конкурсній основі, і зовсім молоді фахівці, отримуючи перше місце роботи, мають шанс на хорошу зарплатню – майже 5 тисяч гривень (торік такий же фахівець мав лише 2 тисячі – прим.).

[embed]https://youtu.be/cZlVrdP8T2Y[/embed]

- Лише цього року ми провели 13 конкурсів на заміщення вакантних посад і набрали у наші підрозділи 60 молодих працівників, - розповідає Едуард Кольцов. – Наразі вакансії ще є у виконавчій службі, ДРАЦСі, нотаріаті. Спектр для роботи – дуже широкий. Ми чекаємо молодих юристів!

Які ще зміни відбулися в Головному територіальному управлінні юстиції у Тернопільській області за останні 5 місяців читайте ТУТ і ТУТ.

Фото і відео автора, а також із сайту terjust.gov.ua

Гурська
Гурська

Довідка. Людмила Василівна Гурська народилася 21 січня 1988 року. У 2011 р. закінчила Львівський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю “Правознавство” (магістр із права). В органах юстиції працює із 2010 року.

Вибір читачів за тиждень

Відео