Для жителів Байковецької ОТГ організують тренінг «Критичне мислення та медіаграмотність»

2cb66d53d4940fb25c95ce9b01f8ca49

Яку роль відіграє критичне мислення у нашому житті? Чи можемо поставити знак тотожності між критичним мисленням і критикою? Що таке фейки? Як навчитися перевіряти інформацію? Що означає – бути медіаграмотним? На що обов’язково звернути увагу під час перебування в соціальних мережах? На ці та інші питання шукатимемо відповіді разом під час тренінгу «Критичне мислення та медіаграмотність», який відбудеться у вівторок, 17 вересня, у приміщенні адмінбудинку с. Гаї-Гречинські, вул. Крушельницької, буд.24 о 17.00 год.

Тренерка – Олена Танасійчук, президент БФ «Суспільні ресурси та ініціативи», керівник Відкритого університету для дорослих (м. Київ).

Метою тренінгу є формування навиків критичного мислення та безпечної взаємодії з інформацією, отриманою з медіа джерел, розширення знань та умінь сприймати, аналізувати і переробляти інформацію, передану по каналах мас-медіа.

Тренінг проводиться в рамках в рамках проекту «Голос громади у місцевому самоврядуванні», який реалізовується ФРГО «Західноукраїнський ресурсний центр» за підтримки Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком”юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).

 За детальнішою інформацією звертайтеся за тел. 0680165720, додають на сайті Байковецької громади.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео