До Чорткова завітала делегація із малої батьківщини Зеленського (фото)

DSC_1092

8 червня до Чорткова завітала делегація із міста Кривий Ріг Дніпропетровської області. Всі гості – депутати міської та районної рад, а також громадські активісти, які беруть активну участь у розвитку свого рідного міста, тож до Чорткова вони приїхали, аби обмінятись досвідом.

Під час зустрічі міський голова Чорткова Володимир Шматько розповів гостям про досягнення громади у сферах благоустрою, інфраструктури, економіки тощо.

DSC_1009
DSC_1009

Після заочного знайомства із містом та його досягненнями делегація вирушила на ряд об’єктів. Зокрема, гості оглянули очисні споруди, які вже працюють на повну потужність, парк культури та відпочинку ім. І. Франка, будівництво нового комунального ринку, багатофункціональні спортивні майданчики, що по вул. Д. Січинського та на стадіоні «Харчовик», а також термомодернізовану загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №5.

Окрім того, на завершення на гостей із Дніпропетровщини чекатиме екскурсійна програма головними туристичними локаціями міста від Чортківського туристично-інформаційного центру.

DSC_1043
DSC_1043

DSC_1032
DSC_1032

DSC_1017
DSC_1017

DSC_1014
DSC_1014

Фото ЧМР

Вибір читачів за тиждень

Відео