Ростислав Фук

До дітей загиблих Героїв із Тернопільщини завітав Миколай (фото)

Ініціатива організувати свято належить командуванню та особовому складу 105 окремої бригади територіальної оборони

Святий Миколай завітав у сім’ї загиблих героїв 105 окремої бригади територіальної оборони Збройних Сил України. Про це повідомили на сторінці бригади у фейсбуці.

19 дітей віком від 1 до 15 років з різних міст, сіл на Тернопільщині отримали подарунки іграшки, солодощі, настільні та розвивальні ігри.

Ініціатива організувати свято належить командуванню та особовому складу 105 окремої бригади територіальної оборони. Від початку повномасштабного російського вторгнення військовослужбовці у складі підрозділів воюють на різних напрямках фронту, але на жаль, не обійшлось без втрат.

Миколай — це свято радості, духовної опіки, свято майбутнього. Тому діти повинні мати майбутнє, мати свої мрії, бажання. Зараз війна і ми боремося, щоб наше майбутнє реалізувати. Сьогодні ми йдемо з великою місією, провідати діточок воїнів які віддали життя за Україну, йдемо сказати їм що їх тато найкращий, їх тато Герой, - зауважив військовий капелан бригади отець Євген Флиста.

Долучились до заходу офіцери групи цивільно-військового співробітництва Регіонального управління Сил ТрО «ЗАХІД».

Святий Миколай — житель села Смиківці Великобірківської громади наголосив:

Найважливішим для нас було подарувати діткам свято, побачити в їхніх очах блиск. Ми старались прийти несподівано, зробити сюрприз і нам це вдалось. Від діток відчувалось стільки тепла, радості. Серед них були і маленькі, і старші, але усі щиро раділи появі Святого Миколая. Насправді тішить що ми не даремно це робимо. Я впевнений, що такі заходи потрібно дітям, потрібно і нам, щоб не забувати завдяки кому сьогодні організовуємо подібні свята.

Фото 105 окремої бригади територіальної оборони

Вибір читачів за тиждень

Відео