Ростислав Фук

«Добрий, товариський, роботящий»: поблизу Тернополя попрощалися з Героєм Андрієм Луцівим (фото)

23 березня 2022 року воїн Андрій пішов добровольцем на війну. Світла пам’ять

В останню дорогу в Байківцях провели 18 червня 39-річного захисника Андрія Луціва. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Байковецької громади.

Андрій народився 26 липня 1984 року в селі Байківці Тернопільського району.

З дитинства батько прищепив сину любов до роботи з деревом. Він її не тільки перейняв, але й примножив, бо був хорошим майстром. За відповідальність і професіоналізм його цінували люди, – кажуть у громаді.

23 березня 2022 року воїн Андрій пішов добровольцем на війну. Він був водієм-майстром відділення технічного обслуговування автомобільної техніки. Але важка хвороба забрала його. Нагадаємо, 12 червня солдат 107-ої реактивної Кременчуцької бригади помер перебуваючи в лікарні.

Андрійко…Саме так, його усі називали. Як згадують побратими, друзі, що хлопцеві можна було зателефонувати вночі і він поспішав на допомогу. Ніколи не відмовив. Про нього кажуть, що це людина-душа: чуйний, добрий, товариський, роботящий та з надзвичайним серцем… З нами завжди залишиться світло, любов і доброта, яку він усім дарував. Не забудемо його велике серце, мужність та патріотизм, – йдеться в повідомленні

У захисника залишилися батько Володимир, мати Стефанія та сестра Марія.

Колектив Терену щиро співчуває рідним, друзям та побратимам Андрія Луціва приводу непоправної втрати. Вічна пам'ять Герою.

Читайте також: “Мріяв, щоб його діти жили  в мирній Україні”: рідні просять присвоїти звання Героя України захиснику з Тернопільщини

Фото Байковецької громади

Вибір читачів за тиждень

Відео