Оксана Бучко

Довіру у краян представник команди «За майбутнє» завоював під час Майдану та АТО/ООС

120159793_166398528426439_4892453500034441062_o

Кандидат у депутати Тернопільської обласної ради від політичної партії «За майбутнє» Володимир Чугаєвський відомий краянам своєю активною підтримкою військових і їхніх сімей під час проведення АТО/ООС. Він - управлінець, волонтер, патріот Борщівщини. Переконаний, що хотіти змін – замало, треба докладати зусиль і змінювати.

Сім фактів зі свого життя кандидат публікує у групі «Тернопільщина За майбутнє».

1.Народився 12 липня 1974 року в Борщові. Після закінченні Борщівської середньої школи №1 навчався в Кременецькому лісотехнічному технікумі. Вищу освіту здобув у Львівському лісотехнічному інституті ім. Петра Погребняка.

2.Трудову діяльність розпочав із Чортківського лісгоспу, згодом став начальником екологічної інспекції в Борщівському районі.

3.Довіру Володимир Антонович заслужив у краян у час Майдану та протягом років війни на Донбасі, адже активно допомагав військовим і їхнім сім’ям. –

- Моє життя, як і в більшості українців, змінили Майдан, анексія Криму та війна на Донбасі, - розповідає Володимир. - Разом із борщів’янами їздив до Києва підтримувати мітингувальників, возили допомогу військовим на Схід, уся волонтерська родина працювала віддано. Але вважаю себе у цій діяльності лише посередником, адже допомогу надавали небайдужі краяни. Серед наших волонтерів - люди різного віку, різних професій, але нас об’єднала спільна мета - захист України. Донині намагаємося допомагати військовим, організовуємо  акцію «Подаруй солдату прапор». Для наших захисників шиємо стяги, діти пишуть листи, передаємо на фронт. Адже на Донбасі від початку війни воювало кілька сотень мешканців Борщівщини, - розповідає Чугаєвський.

4.Після Революції Гідності розпочав діяльність в органах місцевого самоврядування, працював заступником Борщівського міського голови з питань житлово-комунальної галузі, нині - секретар міськради.

5.Володимир Чугаєвський - управлінець, який добре знає потреби громади.

- Борщівська ОТГ створена наприкінці 2016-го, до неї належать Борщів і вісім сіл, проживає близько 20 тисяч мешканців, - зазначає кандидат. - Після місцевих виборів до нас доєднаються ще 18 населених пунктів, зокрема, й з Озерянська ОТГ.  Уже невдовзі ми по-господарськи формуватимемо бюджет, думатимемо, як раціонально використати кошти на нагальні потреби громади».

6.Борщівщина - аграрний край, тому пріоритетом є відкриття переробних підприємств, щоб у нас залишалася додана вартість. Наразі на території нашої громади не працює жодне переробне підприємство. Борщів’яни купують продукцію у чужих виробників, наповнюють бюджети інших громад, тож нам потрібні системні дії на шляху до розвитку краю. Популізм - це не наш метод, адже майбутнє залежить від того, що ми робимо, а не від того, про що ми говоримо, переконаний Володимир Чугаєвський.

7.Сім’ю Чугаєвських на Борщівщині знають як волонтерів. Дружина Наталія - медичний директор у Більче-Золотецькій фізіотерапевтичній лікарні, донька Олена - другокурсниця Національного університету біоресурсів і природокористування України, син Дмитро  - першокурсник Вінницького національного медичного університету ім. Пирогова.

Фото з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео