Тамара Коблик

Дружина тернопільського футболіста та тренера збирає кошти на придбання позашляховиків для добровольців

Сім'я Атласюків вже не вперше долучається до добрих справ задля допомоги на передову

До дружини відомого на Тернопільщині футболіста і тренера Сергія Атласюка (ФК “Тернопіль”, “Нива”, ФК “Маріуполь”) – Любові Атласюк звернулися тернопільські добровольці, які знаходяться на передовій. Вони потребують допомоги з придбанням таких необхідних для них позашляховиків. Про це повідомляє Асоціація футболу Тернопільщини.

Друзі, за цих 50 днів ми стикнулись з неймовірними історіями взаємодопомоги, підтримки і, навіть, чудесами, які робив як Бог, так і ми… Мене до сліз вражали Ваші повідомлення та дзвінки з пропозиціями допомагати. Разом ми стали Янголами-охоронцями для тернопільських добровольців ЗСУ. І мушу визнати – ми їм дуже потрібні… Хлопці зараз на завданнях… Далеко (пробачте, що не можу надати більше інформації та розповісти деталі – війна). Їм вкрай терміново потрібні позашляховики. Суми, самі розумієте, величезні, але хіба це перешкода? Ми зможемо це лише, об’єднавши свої сили, можливості, ресурси та жагу до перемоги! – зазначила Любов Атласюк.

Банківська карта: 5168745104550261 (Атласюк Любов)

Нагадаємо, тернопільський ексфутболіст Сергій Атласюк виставив на аукціон колекцію футболок і символіки, щоб допомогти військовим.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео