Ростислав Фук

Двоє пішохідок та велосипедист постраждали у ДТП на Тернопільщині на вихідних

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю

Двоє пішохідок та велосипедист постраждали у ДТП на Тернопільщині протягом вихідних 8-9 червня, повідомляють у відділі комунікації поліції області.

Про аварію в селищі Велика Березовиця 8 червня на спецлінію «102»" повідомив водій автомобіля Peugeot. На місце пригоди виїжджала слідчо-оперативна група. У ході перевірки з'ясувалося, що заявник близько 10:20 наїхав на 66-річну місцеву жительку. Потерпіла переходила дорогу за межами пішохідного переходу. Її бригада швидкої доправила до лікарні.

На Чортківщині в селі Васильківці не розминулися велосипедист та автомобіль. Аварію слідчі поліції зареєстрували 9 червня, о 13:15. За попередньою інформацією, неповнолітній на велосипеді в’їхав в автомобіль Ford Kuga. Чотирнадцятирічному юнаку надали меддопомогу без госпіталізації.

Чергова ДТП трапилася в Тернополі о 16:40 на вулиці Симоненка. Водійка автомобіля Daewoo Sens, рухаючись заднім ходом від магазину до проїжджої частини дороги, збила 71-річну перехожу. Жінку з численними забоями та переломами госпіталізували.

У всіх водіїв взяли зразки крові для перевірки на вміст алкоголю. Тривають перевірки.

Нагадаємо, смертельні травми отримала тернополянка внаслідок ДТП, яка сталася у Тернополі на проспекті Степана Бандери 7 червня.

Фото поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео