Віра Олександрович

Дипломи тернопільського вишу можуть почати видавати в Естонії (фото, відео)

Упродовж кількох років Тернопільський національний економічний університет плідно співпрацює із науковою спільнотою Естонської бізнес-школою.

Це відкриває нові можливості для студентства і представників бізнесу нашого краю, вважає ректор вишу, доктор економічних наук, професор Андрій Крисоватий.

[embed]https://youtu.be/WivoWzqn5yU[/embed]

Про це він розповів в обласній держадміністрації, під час офіційної зустрічі керівництва Тернопілля із Надзвичайним і Повноважним Послом Естонської Республіки в Україні Ґертом Антсу, а також проектним координатором із питань розвитку, співробітництва і гуманітарної допомоги Посольства Естонської Республіки в Україні Анастасією Михайловою. Андрій Крисоватий, за нагоди, розповів присутнім про міжнародну діяльність вищого навчального закладу, досягнення його професорсько-викладацького колективу і молодіжні проекти та ініціативи.

unnamed (16)
unnamed (16)

[embed]https://youtu.be/WhpnA86O3LA[/embed]

-Наш виш уже має філії у різних країнах, тож там видають тернопільські дипломи, - розповідає ректор. – Сподіваємося, незабаром ми зможемо поділитися таким же успіхом в Естонії.

unnamed (17)
unnamed (17)

За словами ректора, саме тепер у виші перебуває делегація Естонської бізнес-школи із Таллінна – ректор Арно Алманн, проректор Олав Аарна і ментор Март Кікас. Науковці приїхали не вперше, адже задоволені співпрацею із колективом Тернопільської бізнес-школи і мають певні напрацювання, особливо у плані виховання лідерських якостей у молоді та представників місцевого бізнесу. До слова, брати участь у таких лекціях, скористатися можливістю поспілкуватися із цікавими особистостями могли студенти і викладачі усіх тернопільських вишів, а не лише економічного.

unnamed (18)
unnamed (18)

Того ж дня, 22 лютого, високоповажні гості взяли участь у засіданні Вченої ради Тернопільського національного економічного університету. Її члени одноголосно підтримали присвоєння звання Почесний Доктор ТНЕУ (Doctor Honoris Causa) ректору Естонської бізнес-школи Арно Алманну.

unnamed (19)
unnamed (19)

Фото і відео автора, а також із сайту вишу 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео