Віра Олександрович

Ефект на 90 мільйонів: тернопільські митники допомагають… ремонтувати дороги

Ремонт_дороги1

Тернопільська митниця ДФС на ремонт доріг уже забезпечила 68 млн грн. Про це повідомили у Відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

Додамо, за інформацією обласної держадміністрації, на Тернопільщині завдяки митному експерименту планують оновлять покриття на чотирьох дорогах. Так, на трасі М-19 (Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече) здійснять поточний середній ремонт 5,8 км. Нове покриття отримають 10,5 км дороги Порохова-Космирин (див. фото – прим.), що у Бучацькому районі. Ще оновлять 7 км автошляху Джурин-Попівці і 7,3 км Потік-Конюхи-Хоростець.

У рамках реалізації експерименту, визначеного Прикінцевими і перехідними положеннями Бюджетного кодексу, за результатами роботи Тернопільської митниці ДФС протягом 7 місяців, кошти в сумі 68 мільйонів гривень зарахували до спеціального фонду Тернопільського обласного бюджету, - пояснюють у податковій. – Усі ці гроші підуть на фінансове забезпечення реалізації заходів із розвитку автомобільних доріг загального користування.

Водночас лише у липні цього року на ремонт доріг акумулювали 1,4 млн грн, уточнили на митниці.

Загалом, за результатами роботи митниці протягом 2017 року, до спеціального фонду Тернопільського обласного бюджету на реконструкцію доріг очікують отримати і 90-93 млн грн, - констатують митники.

Ремонт_дороги2
Ремонт_дороги2

Нагадаємо, «Терен» неодноразово писав про реалізацію на Тернопіллі митного експерименту. Читайте про це докладно ТУТ, ТУТ і ТУТ.

Фото із відкритих джерел

 

Вибір читачів за тиждень

Відео