Екстрасенси популярного шоу приїдуть на Тернопільщину?

екстрасенси

Допомогти розшукати зниклих родичів, з’ясувати причину невідомою хвороби, невдач чи появу паранормальних явищ у житті пропонують тернополянам екстрасенси. У спільнотах міст в соцмережах журналісти каналу СТБ закликають зголошуватися на участь у популярному проекті.

- Якщо безслідно зник або загинув хтось із ваших близьких, ви не знаєте за яких обставин це сталося, а правоохоронці розводять руками. Якщо у вашому будинку відбуваються паранормальні явища, ваше життя руйнується в результаті незрозумілої низки подій, а хтось із близьких страждає від невідомої хвороби. Якщо вам здається, що ви страждаєте від якогось злого року і вас також чекає смерть – не мовчіть, звертайтеся до програми «Слідство ведуть екстрасенси, – пишуть у повідомленні. 

Нагадаємо, два роки тому екстрасенси разом із знімальною групою уже побували на Тернопільщині. У Кременці вони пробували з'ясувати причину трагічної загибелі 20-річного студента Кременецької ОГПА ім. Тараса Шевченка Віталія Зайця. Проте, після завершення розслідування однозначної відповіді на те, що все ж сталося із молодим чоловіком, так і не дали.

Зображення з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео