Орест Сарматський

Фермерам Тернопільщини на замітку: як отримати допомогу з Латвії?

Європейські фермери допомагають українським колегам

В умовах російської агресії громадяни європейських країн й уряди допомагають Україні не лише зброєю та гуманітарно, а й прагнуть забезпечити продовольчу безпеку. 

Зокрема, фермерам, які планують посівну кампанію попри небезпеку, латвійські колеги готові надати дизпаливо та іншу допомогу, повідомляє seeds.org.ua.

Шановні колеги з України! Ми молимося за вас та вашу країну щодня. Наша фермерська організація у Латвії готова вам допомогти. Ми готові надіслати вам дизельне паливо для проведення польових робіт до самого кордону. Також пропонуємо будь-яку іншу допомогу. Будь ласка, лише повідомте нам про ваші потреби, — так звернулися до української компанії «ПроАгро Груп» Фермерська організація Global GAP з Латвії.

Фермери можуть звернутися по допомогу до латвійських колег, відправивши електронного листа за адресою birojs@zemniekusaeima.lv.

Нагадаємо, аграрії не стоять осторонь у цей важкий для країни час. Частина постачає продукти військовим або роздає цивільному населенню. В областях, де точаться бої, захисникам і цивільним безкоштовно роздають молоко. У кількох районах Києва роздають курятину, а в центрі Сум безкоштовно роздавали яйця. 

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео