Оксана Бучко

Музикант з Польщі, який здобуває у Тернополі медичну освіту, привітав усіх місцевих леді (відео)

зображення_viber_2020-03-08_17-38-39

Жіноче свято у Тернополі відбулось в атмосфері професійного виконання пісень з репертуару І. Калмана та Ф. Легара. Таке безкоштовне свято влаштував Польський центр культури та освіти у музичній школі №1. А вокальну частину заповнив студент, який приїхав з Польщі до Тернополя, аби стати лікарем, який співає – Хуберт Мікоша.

Він створив дует із учасницею хору Польського центру культури та освіти Наталією Ізотовою. На фортепіано акомпонувала Оксана Козира. Також під час дійства виступив хор Польського центру та інші музиканти.

[embed]https://youtu.be/OLE4Y5z3Tv8[/embed]

зображення_viber_2020-03-08_17-38-14
зображення_viber_2020-03-08_17-38-14

Наприкінці президент польського товариства привітав усіх леді у залі зі святом. Він наголосив, що у Польщі вболівають за Україну і розуміють, що вирішення нашої ситуації гарантує успіх і у їхній країні.

Нагадаємо, що Хуберт Мікоша свого часу з «правильною тарілкою» переміг на міжнародному конгресі. Також він отримав перше місце на Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячого та молодіжного пісенного мистецтва «Кришталевий жайвір» у 2019 році, а попереднього року був призером 3-го місця цього фестивалю.

Фото, відео автора

Вибір читачів за тиждень

Відео