Олена Чепіль

Напередодні зимових свят гурт «Холодне Сонце» випустив новий тематичний кліп (відео)

download

10 грудня, після тривалої перерви, гурт «Холодне Сонце» презентував кліп «Коли вдома усі на Різдво», який за один день набрав майже 30 тисяч переглядів. Слова й музику до нього написав талановитий музикант й уродженець Тернополя Василь Гоцко.

- Новий реліз гурту створений в дусі різдвяного затишку та атмосфери зимових свят, які вже наближаються. Це новий крок у творчості гурту, – пишуть на каналі гурту «Холодне Сонце»  на YouTube.

Довідково. Василь Васильович Гоцко – український музикант, засновник та вокаліст гурту «Холодне Сонце», актор, диктор, режисер відео монтажу, звукорежисер. У 2005 році з відзнакою закінчив ТДТУ ім. І. Пулюя за спеціальністю «Маркетинг». З весни 2008 року до сьогодні працює диктором служби анонсів та режисером відеомонтажу на телеканалі «Тоніс». З 2008 року — диктор Медіа-групи «ТАВР». З 2009 до 2011 працює звукорежисером на радіо «NRJ». З 2011 року актор театру поезії «Мушля», що при Київській Академічній Театральній Майстерні «Сузір'я». З грудня 2011 року співає у хорі святої Цецилії римо-католицького храму святого Миколая у м. Києві. З 2017 – англомовний голос спортивного YouTube-каналу SportsMix.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=MnYb-IBOMUM[/embed]

Фото, відео з допису

Вибір читачів за тиждень

Відео