Голова Тернопільської ОДА підтримує блокаду «торгівля на крові»

Барна

В знак підтримки блокадників очільник області Степан Барна прийшов вчора вночі під обласну державну адміністрацію разом з активом міста. Крім того, голова ОДА висловив власну позицію щодо підтримки добровольців, які справедливо відстоюють права українців і діють в рамках закону.

- Я тут вже не перший раз стою під адміністрацією, - говорить Степан Степанович. - Я підтримую будь-яку конституційну дію. Я підтримую, підтримував і буду підтримувати солдатів, добровольців і людей, котрі потребують цієї підтримки. Я це роблю як в Тернопільській області, так і робив це на Сході України – допомагав, будуючи фортифікаційні споруди і також підтримуючи 44 бригаду.

До слова, на даний час усі мітинги та протести в зв’язку з блокадою у Тернополі скасовано, оскільки у поліції Донецької області запевнили, що всі затримані «блокадники» були відпущені та жоден з них не зазнав тілесних ушкоджень.

Про це повідомив заступник голови Нацполіції - начальник ГУНП в Донецькій області В’ячеслав Аброськін у своєму Facebook.

Фото: Тетяна Колесник

Вибір читачів за тиждень

Відео