Головний тренер БК «Тернопіль» розповів, як команда переносить COVID-19

orig_512609

Дмитро Забірченко – головний тренер баскетбольної команди БК «Тернопіль» розповів про те, як інфіковані коронавірусною інфекцією гравці переносять хворобу.

Наразі відомо, що всі гравці баскетбольної команди заразились COVID-19, у той час тренер Дмитро Забірченко перехворів ще раніше.

Усі відчувають себе по-різному. У когось вже нюх та смак пропали, у когось нестерпні головні болі, ще в когось стрибає температура. Вранці - 36,6, ввечері може бути 38,2. Чому так - невідомо. Але всі п'ють вітаміни та інші препарати згідно з лікувальним протоколом. Усі ізольовані, госпіталізації поки ніхто не потребує. Лише Кальніченко та Югба переносять хворобу безсимптомно. Що стосується тренерського штабу, я перехворів на коронавірус раніше, в мене ще є антитіла, але про всяк випадок також здав тест і чекаю відповідь. Кольченко в нас захворів на коронавірус вже вдруге. Вперше у нього не виробилися антитіла.Важко сказати щодо приблизних термінів початку тренувань, але як тільки хлопці будуть приходити до тями, будемо збиратися. Потрібен негативний тест та нормальне самовідчуття, - розповів Дмитро Забірченко пише «sport.ua».

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео