Головним поліцейським Тернопільщини прикрився поліціянт-шахрай? (фото)

unnamed (16)

Отримав кошти за гарантію: чоловік, який покинув роботу у правоохоронних органах ще у 2015 році почав підзаробляти шахрайствами, посилаючись на зв'язки у поліції.

Триста євро та 15 тисяч гривень - саме таку суму віддала жителька Козівського району сусідові - Чорнію Володимиру Павловичу, - розповідають у відділі комунікації поліції Тернопільської області. - Чоловік пообіцяв, що допоможе її доньці скласти іспити із ЗНО-2017. Ґарантом стовідсоткового результату, за його переконаннями, був сам начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол.

Шарлатан скориставася родинними зв’язками і надурив жінку. До речі,  Володимир Чорній далекий родич потерпілої. Він запевнив, що сам керівник поліції допомагатиме із здачею ЗМО лише після того, як отримає передоплату.

Але як матір не старалася, її донька іспити все ж не склала, а плату назад ніхто не повернув. В добавок родич ще й почав погрожувати та застерігати жінку, щоб вона проти головного поліцейського краю «не виступала».

Незважаючи на розповіді пана Чорнія, жінка звернулася за допомогою до Олександра Богомола і лише тоді зрозуміла, що стала жертвою шахрая.

Головний поліцейський краю, Олександр Богомол звертається до усіх тих, які потерпіли від співпраці з шахраєм, прикриваючись іменем начальника поліції, повідомляти на лінію «102» або за номером телефону чергової частини (067)471 66 23.

Наразі місце перебування зловмисника не відоме. Його розшукують правоохоронці. Даний факт внесений в ЄРДР за статтею 190 частина 1 КК України - шахрайство.

Фото: Відділ комунікації поліції Тернопільської області

Вибір читачів за тиждень

Відео