Грабіжника, що промишляв на залізничному вокзалі Тернополя, впіймали правоохоронці

3124bcbe496b0fd796525fa1b0a7ba25

Правоохоронці довели причетність 45-річного тернополянина до двох фактів відкритого викрадення чужого майна, поєднаного з насильством. Зараз вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу.

Обох своїх жертв підозрюваний підстеріг на залізничному вокзалі Тернополя. Один із потерпілих – 44-річний житель Гусятинського району повертався із заробітків. Очікував на свій потяг, аби добратися додому. Нападник вдарив чоловіка по голові, відібрав мобільний телефон та гаманець з грошима. Потерпілий оцінив збитки у майже 25 тисяч гривень, пише Досьє 102.

Ще одне повідомлення про пограбування надійшло до співробітників Тернопільського відділу поліції від 53-річного жителя обласного центру. У нього зловмисник разом зі своїм знайомим відібрали мобільний телефон.

Після звернення потерпілих працівники карного розшуку встановили особу нападника. Підозрюваний – неодноразово судимий 45-річний житель обласного центру. Правоохоронці перевіряють його на причетність до вчинення інших злочинів.

Триває досудове розслідування, розпочате за частиною 2 статті 186 ККУ.

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео