Громадська організація «АТОМ» допомагає втілювати ідеї в реальність (фото)

wwwwwwwwwwwwww

Молодіжна громадська організація працює в напрямку сприяння працевлаштуванню та неформальному навчанню молоді.

«Атом» входить в мережу організацій, які шукають нові механізми сприяння зайнятості молоді. Проводять різні тренінги для молоді і запрошують різних підприємців і відомих людей Тернополя до співпраці. Вчора, 12 грудня, на ряду з іншими громадськими організаціями, ГО «Атом» представляла себе на ярмарку молодіжних проектів Тернополя, який, як публікувалось раніше, проводився в Педагогічному університеті.

- Ми допомагаємо втілювати різні ідеї та писати різні соціальні проекти. Ідеї можуть бути найрізноманітнішими: від проведень волонтерських чи благодійних акцій до створення публічних просторів.  Організація навчає як ідеї перетворити в проект, як шукати для них партнерів і ресурси і як створити команду для їхнього втілення, - каже голова організації «Атом» Ірина Яремчук.

anov
anov

atom1
atom1

qqqqqqqqqq
qqqqqqqqqq

Основним пріоритетом  організації є допомога в професійній реалізації молоді. Учасниками організації проводиться багато профорієнтаційної роботи, яка допомагає старшокласникам визначитися з майбутньою професією, з сферою їх інтересів, аби вони працювали за тою спеціальністю, яку оберуть. В стінах молодіжного центру відбуваються багаторазові тренінги з визначенням професій, складання резюме, пошуку роботи, поведінки на співбесіди і всього, що стосується працевлаштування. Тренінги проводять безкоштовно. Звернутись за потрібною допомогою можна за адресою: вул. Йосипа Сліпого 3, або на сторінці в facebook, де можна ознайомитись з інформацію про всі події, які відбуваються на базі організації.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео