Де у Чорткові можна пограти футбол чи баскетбол на якісних майданчиках?

A7C5E8CD-68D6-4237-9EC0-847248D4460E

Протягом минулого року у Чорткові з’явилися три сучасні багатофункціональні спортивні комплекси – поруч із стадіоном «Харчовик» та два по вул. Січинського, в мікрорайоні Кадуб. Будівництво першого вартувало 1 млн. 952 тис. грн, інних - 3 млн. 780 тис грн Відкрилися майданчики майже одночасно, з різницею в декілька місяців: один – влітку, а інший – на початку осені.

І, здається, пройшло вже не так багато часу із початку експлуатації спорткомплексів, а вони вже встигли стали улюбленими місцями проведення дозвілля для багатьох чортків’ян. Обидва майданчики розділені на секції, встелені спеціалізованим поліуретановим покриттям та обладнані всім необхідним для гри в баскетбол, волейбол, великий теніс, футбол та гандбол.

Варто зазначити, що працюють спортивні комплекси щодня з 8:00 до 22:00 години, без вихідних та перерв. Вхід для всіх охочих вільний та безкоштовний. Проте, якщо ви з друзями захочете самостійно організувати турнір чи змагання з певного виду спорту, то можна орендувати цілий майданчик на визначений час, просто попередньо зателефонувавши відповідальній особі (066 989 53 90).

Фото Андрія Опира

Вибір читачів за тиждень

Відео