Хто на Тернопільщині найбільше забруднює навколишнє середовище?

big_38061

Державна екологічна інспекція у Тернопільській області оприлюднила список підприємств, що стали основними забруднювачами навколишнього середовища у 1-ому кварталі цього року.

У відповідності до «Положення про щоквартальне інформування населення через ЗМІ про об'єкти, які є найбільшими забруднювачами навколишнього природного середовища за І квартал 2017р. здійснили вплив на навколишнє природне середовище внаслідок:

1. Тернопільське лінійне виробниче Управління магістральних газопроводів, 46005, м. Тернопіль, вул. Козацька, 19 - викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря склали 355,075т. (в.т.ч. по Тернопільській області - 312,407т.)

2. КП «Міськводгосп», м. Кременець, вул. У. Самчука 4 - скидання недостатньо очищених зворотних вод - 81224 м3.

3. КП «Зборівський водоканал», м. Зборів, вул. Козацька, 3; - скидання недостатньо очищених зворотних вод - 25,1 м3.

За неподання до Держекоінспекції у Тернопільській області у встановлений термін квартальної інформації про розміри впливу їх діяльності на довкілля КП «Теребовля», м. Теребовля, ДП «Техніка», м. Борщів, Чортківське виробниче управління водопровідно - каналізаційного господарства, м. Чортків, МКП «Добробут», м. Бережани, ПрАТ «Агропродукт» с. Росохач; Гусятинська газокомпресорна станція Барського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів «Черкаситрансгаз» - розпочато адміністративне провадження за ст.91-4 КУпАП.

Вибір читачів за тиждень

Відео